Dalla House, Edmundbyres

Client

Mr & Mrs R Fletcher

The Brief

The client required a space they could use to eat and entertain in and at the same time provide a new entrance focal point, incorporating a boot and cloakroom. In addition they wanted a workshop and double car port. The design was developed with the client and a final version agreed which was then drawn to scale and priced to suit the available budget.

d3associates submitted the planning application, tendered the scheme and project managed the works in a timely, cost effective way.

The Outcome

‘The accommodation d3 has created has exceeded our brief and the living room with the large double velux roof lights, and bi-fold doors at either end, has created superb, flexible light and airy multi-use space. We have loved spending time in it, and friends and family have all admired and complemented us. Thanks D3 - great job!!’ 

Bob Fletcher